برخی از مطالعات نشان می دهد که قهوه گانودرما نسبت به چای سبز و کاکائو آنتی اکسیدان بیشتری دارد. عصاره قارچ قرمز، ماده اولیه آن، مقادیر زیادی گلوتاتیون را که به عنوان آنتی اکسیدان اصلی نیز شناخته می شود، ارائه می دهد.
FDA هیچ اثر دارویی گانودرما لوسیدوم را به رسمیت نمی شناسد. با این حال، هزاران مطالعه فواید سلامتی آن را تایید می کنند. قهوه ای که با عصاره قارچ قرمز تهیه می شود خواص مشابهی دارد.
سرشار از ویتامین C، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است که انرژی پایدار را تامین می کند و دفاع طبیعی بدن شما را تقویت می کند. به دلیل سطوح بالای آنتی اکسیدانی که دارد، با پیری و استرس اکسیداتیو مبارزه می کند.
این ماده مغذی به سم زدایی کبد و کلیه ها کمک می کند و در عین حال توانایی بدن شما برای دفع سموم را بهبود می بخشد.
افرادی که سطح گلوتاتیون پایینی دارند بیشتر در معرض مشکلات قلبی عروقی، بیماری های عصبی، خستگی مزمن و اختلالات ایمنی هستند. علاوه بر این، گلوتاتیون باعث افزایش طول عمر و کاهش پیری می شود.
قهوه گانودرما همچنین حاوی ویتامین C است که خطر ابتلا به عفونت های ویروسی را کاهش می دهد.
همچنین عملکرد کبد و کلیه را بهبود می بخشد، علائم آسم را تسکین می دهد و مقاومت بدن را در برابر استرس افزایش می دهد. تحقیقات نشان می دهد که سطح قند خون را متعادل می کند و از دیابت محافظت می کند.
علیرغم فوایدی که برای سلامتی دارد، این نوشیدنی برای همه مناسب نیست. اگر به محرک ها حساس هستید، قهوه گانودرما ممکن است بهترین انتخاب نباشد.
ممکن است لرزش، ضربان قلب سریع و مشکلات خواب را تجربه کنید. از آنجایی که این نوشیدنی پاسخ ایمنی را تحریک می کند، مصرف آن برای کسانی که دارای سیستم ایمنی بیش فعال هستند توصیه نمی شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.