جهرم این خرما برای خوردن تازه بسیار خوشمزه است این گونه خرما متعلق به کشور عراق است مواد جامد محلول در آن بین 28 تا 42 درصد است خرمای حلوی تا حد زیادی باران را تحمل می کند این خرما در مقایسه با سایر خرماها بسیار شیرین محسوب می شود خرمای هلوی از نظر اندازه کوچکتر است.
برهی – خرمای خشک به رنگ زرد طلایی است این خرما به خاطر طعم متمایز و تفاله زیادش معروف است به دلیل داشتن تفاله بیشتر در این خرما، ضخیم تر از خرماهای دیگر است همچنین بسیار نرم است.
خرما حیانى یا خرما خشک جهرم بسیار ملایم و همچنین به رنگ بسیار تیره است خرمای حیاانی را فقط باید به صورت تازه مصرف کرد، زیرا زمانی که به مرحله رسیدگی یا خشک شدن می رسد، خراب می شود.
خرما خشک جهرم – انواع خرمای خشک جهرم به ویژه در عراق یافت می شود درختان این خرما نسبت به سایر خرماها ارتفاع کمتری دارند.
می توان آن را هم به صورت خرمای خشک یعنی خرمای خشک و هم به عنوان میوه تازه مصرف کرد رنگ این خرما سیاه است همچنین، نسبت به تاریخ های دیگر بسیار طولانی تر است.
این خرما طعم بسیار شیرینی نیز دارد. ایتیما گونه ای الجزایری است.
چرا خرما برای سلامتی ما مفید است؟
خرما که هم به عنوان میوه و هم به عنوان آجیل مصرف می شود، از بسیاری جهات مفید است. سرشار از کلسیم، پتاسیم، پروتئین، منگنز، منیزیم، فسفر، روی، ویتامین B6، A و K است.
جدای از این، خرما حاوی کربوهیدرات، آهن، چربی های مفید، فیبر غذایی و اسیدهای چرب است همه این مواد مغذی از بدن ما در برابر بیماری ها محافظت می کنند.
قلب مهم ترین عضو بدن ما است، بنابراین توجه به سلامت آن ضروری است. برای حفظ بهتر قلب، می توانید در طول روز یک مشت خرما مصرف کنید خواص آنتی اکسیدانی موجود در خرما به حذف کلسترول از سلول های سرخرگ کمک می کند.
با این کار می توان از سخت شدن رگ ها و پر شدن پلاک در آن یعنی تصلب شرایین نیز جلوگیری کرد.
اضافه وزن نیز می تواند منجر به بیماری های قلبی شود در چنین شرایطی، مصرف منظم خرما می تواند وزن شما را تحت کنترل نگه دارد، زیرا حاوی فیبر زیادی است وقتی وزن کنترل شود، از بسیاری از بیماری ها دور می شوید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.