خرمالو کم کالری و فیبر بالایی دارد ترکیبی که آن را به انتخاب خوبی برای کنترل وزن تبدیل می کند.
ترکیبی از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی آنها از جمله ویتامین های A و C – آنها را برای یک رژیم غذایی سالم ایده آل می کند.
اما با وجود تمام فوایدی که در این میوههای رنگارنگ و تا حدی غیر معمول به دست میآید، ممکن است ناشناخته بودن نسبی آنها باشد که آنها را حتی با ارزشتر به رژیم غذایی روزانه تبدیل میکند.
معمولاً در فصل از سپتامبر تا دسامبر، خرمالو به خوبی با غذاهای شیرین و شور ترکیب می شود و جایگزین مغذی برای افرادی است که ممکن است از همان میوه های روزمره مانند سیب، پرتقال یا موز خسته شوند.
بهترین نوع خرمالو در بازار اصفهان به فروش می رسد.
پنی کریس اترتون، استاد تغذیه در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، میگوید: «آنها پروفایلهای مواد مغذی و زیستفعالهای متفاوتی دارند، و این باعث میشود که خوردن همان پیر، همان پیر، خستهکننده باشد».
اگر میوهها و سبزیجات جدیدی برای امتحان دارید، هیجانانگیزتر میشود و من فکر میکنم رعایت توصیههای غذایی بسیار آسانتر است.»
این میوههای نارنجی پاییزی که اندازهای بین آلو و هلو دارند، معمولاً شبیه گوجهفرنگیهای بلوط شکل هستند.
آنها به دلیل طعم شیرین خود در هنگام رسیدن کاملاً شناخته شده هستند و معمولاً به تنهایی به عنوان میان وعده مصرف می شوند یا در سالاد یا نان مخلوط می شوند.
خرمالو ۲۰۰۰ سال است که در چین و ژاپن کشت می شود و صدها گونه در سراسر جهان وجود دارد، اما آنها فقط از اواخر دهه ۱۸۰۰ در ایالات متحده وجود داشته اند و فقط دو نوع آن به صورت تجاری در دسترس است: فویو و هاچیا.
فویو غیر قابض هستند، به این معنی که شیرین تر هستند و می توان آنها را تازه مصرف کرد. از هاچیاهای تلخ تر بیشتر در آشپزی استفاده می شود.
کریس اترتون گفت: “آنها رطوبت را از دهان شما می مکند، که خیلی خوشایند نیست.
” ترشی با رسیدن میوه از بین می رود، اما فکر نمی کنم به طور کامل از بین برود.
خرمالو ترکیبی قدرتمند از ویتامین ها و مواد معدنی را در یک وعده کوچک بسته بندی می کند. یک خرمالو حاوی ۶ گرم فیبر و ۵۵ درصد از مصرف روزانه توصیه شده ویتامین A و سایر مواد مغذی است.
ظاهر رنگارنگ آنها نشان دهنده وجود بتاکاروتن، یک آنتی اکسیدان کاروتنوئیدی است که با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی هستند که با سلامت قلب و کاهش فشار خون، التهاب و کلسترول بد LDL مرتبط هستند.
یک میوه همچنین حاوی بیش از ۲۰ درصد از مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C است که نشان داده شده است که التهاب را کاهش می دهد و با سایر فواید سلامتی ناشی از خواص آنتی اکسیدانی آن مرتبط است.
کریس اترتون گفت برای استفاده بیشتر از مزایای تغذیه ای خرمالو، مهم است که آنها را با انواع غذاهای مناسب همراه کنید.
او میگوید: «میدانیم که پختن میوهها و سبزیجات باعث میشود که مواد در دسترس زیستیتر باشند و اگر آنها را با غذاهای دیگر بخورید، جذب برخی مواد مغذی را افزایش میدهد.»
خرمالو بسته به رسیده بودنش با ماست یا بلغور جو دوسر خوب مخلوط می شود.
افزودن خرمالو یخ زده به اسموتی ها شاید با تعداد انگشت شماری زغال اخته – مواد مغذی بیشتری را به دستور غذای شما می افزاید و فرصتی برای لذت بردن از میوه حتی اگر کمی خارج از فصل باشد، فراهم می کند.
خرمالو خشک، که می تواند در فر تهیه شود یا به صورت آنلاین خریداری شود، ممکن است یک میان وعده سالم باشد یا به عنوان یک عنصر در نان یا کلوچه های خانگی استفاده شود.
کریس اترتون گفت، حتی افزودن خرمالو به سالادی که شامل آووکادو است، به جذب کاروتنوئیدها کمک می کند، دسته ای از مواد مغذی گیاهی محلول در چربی که می تواند با محافظت در برابر آسیب سلولی به سلامتی کمک کند.
از آنجا که در خرمالو ویتامین A یا کاروتنوئید وجود دارد، اگر آنها را با منبع چربی (سالم) بخورید، جذب بیشتر و فواید سلامتی بیشتری خواهید داشت..
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.