استفاده از آنتی بیوتیک در میگو تازه در بندرعباس هیچ گونه اثرات نامطلوب عمده ای برای سلامتی تایید نشده است.
با این حال، ممکن است منجر به مقاومت آنتی بیوتیکی شود که می تواند باعث شیوع بیماری هایی شود که به درمان آنتی بیوتیکی پاسخ نمی دهند.
اگر نگران آنتی بیوتیک ها در میگو هستید، بهتر است میگوهای صید وحشی را انتخاب کنید که هرگز با آنتی بیوتیک درمان نمی شوند.
علاوه بر این، می توانید مطمئن باشید که میگوی صید و تهیه شده در ایالات متحده حاوی آنتی بیوتیک نیست.
میگوهای پرورش یافته در برخی کشورها ممکن است به آنتی بیوتیک ها آلوده باشند.
برای کاهش قرار گرفتن در معرض آنتی بیوتیک، بهتر است میگوهای صید وحشی یا پرورشی را از کشورهایی خریداری کنید که استفاده از آنتی بیوتیک غیرقانونی است.
بسیاری از افراد به میگو حساسیت دارند.
صدف ها، از جمله میگو، به همراه ماهی، بادام زمینی، آجیل درختی، گندم، شیر و سویا به عنوان یکی از 9 آلرژی غذایی برتر در ایالات متحده طبقه بندی می شوند.
شایع ترین محرک آلرژی به میگو، تروپومیوزین است، پروتئینی که در صدف ها یافت می شود.
سایر پروتئین های موجود در میگو که ممکن است باعث واکنش آلرژیک شوند عبارتند از آرژنین کیناز و هموسیانین.
علائم حساسیت به میگو
علائم آلرژی به میگو متفاوت است و ممکن است شامل باشد:
- سوزن سوزن شدن در گلو
- مسائل گوارشی
- مشکلات تنفسی
- واکنش های پوستی
برخی از افراد مبتلا به آلرژی به میگو نیز ممکن است واکنش های آنافیلاکسی داشته باشند.
این یک واکنش خطرناک و ناگهانی است که در صورت عدم درمان فوری می تواند منجر به تشنج، بیهوشی و حتی مرگ شود.
اگر به میگو حساسیت دارید، تنها راه پیشگیری از واکنش آلرژیک این است که کاملاً از خوردن آن اجتناب کنید.
در برخی موارد، حتی بخار حاصل از پختن میگو می تواند واکنشی را ایجاد کند.
بنابراین، کسانی که آلرژی به میگو دارند باید از موقعیت هایی که ممکن است به طور غیرمستقیم در معرض آن قرار بگیرند نیز اجتناب کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.