چوب دارچین سیگاری می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد.
انسولین یکی از هورمون های کلیدی است که متابولیسم و مصرف انرژی را تنظیم می کند. همچنین برای انتقال قند خون از جریان خون به سلول های شما ضروری است.
با این حال، برخی از افراد به اثرات انسولین مقاوم هستند. این به عنوان مقاومت به انسولین شناخته می شود، که نشانه شرایطی مانند سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 است.
در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، برخی مطالعات نشان می دهد که دارچین ممکن است بتواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد.
با افزایش حساسیت به انسولین، دارچین می تواند سطح قند خون را کاهش دهد و از کنترل بهتر قند خون حمایت کند.
نشان داده شده است که دارچین به میزان قابل توجهی حساسیت به هورمون انسولین را افزایش می دهد که ممکن است کنترل قند خون را بهبود بخشد.
دارچین به دلیل خواص پایین آورنده قند خون شناخته شده است.
جدا از اثرات مفید بر مقاومت به انسولین، دارچین می تواند قند خون را از طریق چندین مکانیسم دیگر کاهش دهد. اول، نشان داده شده است که دارچین میزان قندی را که بعد از غذا وارد جریان خون شما می شود کاهش می دهد.
این کار را با تداخل با آنزیمهای گوارشی متعدد انجام میدهد، که تجزیه کربوهیدراتها را در دستگاه گوارش شما کند میکند.
دوم، ترکیبی در دارچین ممکن است اثرات انسولین را برای بهبود جذب قند به سلول ها تقلید کند .
مطالعات انسانی متعددی اثرات مفید دارچین را تایید کردهاند و نشان میدهند که دارچین میتواند سطح قند خون ناشتا را کاهش دهد و هموگلوبین A1c را که نشانگر کنترل طولانیمدت قند خون است، بهبود بخشد.
دوز موثر معمولاً 1-6 گرم یا حدود 0.5-2 قاشق چایخوری است.
نشان داده شده است که دارچین در دوزهای 1 تا 6 گرم یا 0.5 تا 2 قاشق چایخوری، سطح قند خون ناشتا را کاهش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.