ما در آشپزی می توانیم با استفاده از قارچ صدفی خوراکی غذاهای خوشمزه درست کنیم.
نسبتا رایج اما محلی است در هر زمان از سال به تعداد زیاد یافت می شود اما در ماه های زمستان بیشتر دیده می شود.
قارچ صدفی نوعی قارچ خوراکی است. آنها یکی از پرمصرف ترین قارچ ها در جهان هستند.
آنها نام خود را از کلاه صدفی شکل و ساقه بسیار کوتاه یا کاملاً وجود ندارد گرفته اند.
با قارچ صدف رنگ پریده مشابه است، اما رنگ پریدهتر است و باید در تابستان یافت شود، برخلاف صدف خاکستری که ماههای سردتر را ترجیح میدهد.
اگرچه هر کدام میتوانند در هر زمانی از سال رشد کنند و تصور میشود که میتوانند با هم ترکیب کنند و ID را حتی سختتر کنند.
صدف ها شبیه به هم هستند اما هرگز بیش از چهار سانتی متر رشد نمی کنند.
در صورت ابتلا به بیماری کلیوی می تواند کشنده باشد.
لطفاً توجه داشته باشید که هر قارچی که با آن روبرو می شوید ممکن است از نظر ظاهری با این عکس ها متفاوت باشد.
این معمولاً به شکل قیف با شکاف است بنابراین قیف ناقص است نادر است و عمدتاً در اسکاتلند یافت می شود.
قارچ صدفی دارای خواص شگفت انگیزی است که یکی از آنها این است که یک قارچ گوشتخوار است که کرم های نماتد را به دام می اندازد و می خورد تا نیتروژن و سایر مواد شیمیایی مفید برای آن تامین کند.
حاوی استاتین هایی هستند که تصور می شود به کاهش کلسترول کمک می کنند.
مورد دیگر این واقعیت است که آنها توانایی پاکسازی آلودگی توسط هیدروکربن هایی مانند بنزین و نفت را دارند که کاملاً باورنکردنی است.
شناسایی قارچ های وحشی خوراکی و سمی
تقریباً 15000 نوع قارچ وحشی در بریتانیا وجود دارد هدف راهنمای ما این است که به شما کمک کند بهترین ها را برای خوردن و مهم ترین ها را که نباید انتخاب کنید، شناسایی کنید.
هرگز برای شناسایی قارچ به یک منبع تکیه نکنید و هرگز چیزی نخورید مگر اینکه 100% مطمئن باشید که خوراکی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.