هر یک از ما هر از گاهی از یک دسر خوشمزه لذت می بریم، اما ممکن است با خوردن تمام آن کالری های خالی یا غذاهای پرچرب احساس گناه کنیم.
یکی از راههایی که میتوانید شیرینیتان را اصلاح کنید، در عین حال که فواید بیشتری به خوراکیهایتان میدهید، پختن با لوبیا است.
جایگزینی منابع چربی با پوره لوبیا قرمز درجه یک می تواند کالری، چربی و کلسترول را کاهش دهد و پروتئین، فیبر و مواد مغذی را در مقایسه با سایر جایگزین های چربی مانند سس سیب یا ماست به آن اضافه کند.
مطالعات نشان دادهاند که پوره لوبیا میتواند تا 50 درصد از منابع چربی موجود در براونیها را بدون تاثیر قابلتوجهی بر طعم، بافت یا لطافت براونی جایگزین کند.
نود درصد چربی را می توان در براونی جایگزین کرد و در عین حال دسر قابل قبولی ارائه داد.
پوره لوبیا فقط به براونی محدود نمی شود.
بسیاری از محصولات پخته شده مانند کلوچه ها، کلوچه ها یا رول ها می توانند با جایگزین کردن لوبیا به جای چربی، بدون از بین بردن طعم یا بافت، از نظر تغذیه ای مفید باشند.
غذاهای سرشار از چربی، نمک و قند و ویتامین ها، مواد معدنی و سایر درشت مغذی های کم با افزایش بیماری های مزمن و افزایش کل چربی بدن مرتبط هستند.
این بیماری های مزمن شامل بیماری های قلبی، کلسترول بالا، دیابت و سرطان است.
بیایید در نظر بگیریم که چرا باید منابع رایج چربی را از محصولات پخته حذف کنیم و چگونه ما می توانیم با پوره لوبیا مواد مغذی را افزایش دهیم.
لوبیا منبع عالی فیبر، پروتئین، فولات، آهن و پتاسیم است.
لوبیا کلسترول، سدیم و چربی کمی دارد. چندین مطالعه ارتباط بین لوبیا و سیستم گوارشی سالم را یافته اند.
ابتدا، لوبیا پر از فیبر محلول و نامحلول است.
فیبر محلول به کاهش کلسترول بد (LDL) با انتقال کلسترول به دستگاه گوارش برای دفع کمک می کند.
فیبر نامحلول به جذب رطوبت به دستگاه گوارش کمک می کند که به حذف کلسترول کمک می کند و روده ها را منظم نگه می دارد.
این فرآیند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.
دوم، لوبیاها یک کربوهیدرات پیچیده هستند، به این معنی که آهسته تر هضم می شوند، سیر کننده تر هستند و به مدیریت افزایش قند خون کمک می کنند.
این باعث می شود که آنها منبع بزرگی از انرژی برای افراد مبتلا به دیابت یا مقاومت به انسولین یا برای کسانی که سعی در پیشگیری از دیابت دارند.
سوم، لوبیا همچنین حاوی قندی است که توسط باکتری های مفید روده تجزیه می شود.
تغذیه باکتری های خوب حضور آنها را افزایش می دهد.
این باکتری های خوب برای سلامت سیستم ایمنی مهم هستند.
این فرآیند تجزیه باعث ایجاد گاز و نفخ می شود که می دانیم لوبیاها به آن معروف هستند.
همانطور که بدن بیشتر به این شکست عادت می کند، بدن سازگار می شود و ناراحتی کاهش می یابد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.