خرما محصولی بسیار مغذی و باکیفیت است که باید از آن به عنوان یکی از بهترین میان وعده ها یاد کرد. بدون شک خوردن این خرما در صبح و صبحانه در ماه مبارک رمضان بسیار توصیه می شود زیرا یکی از بهترین و مقوی ترین محصولات غذایی شناخته شده است.
در میان این خرماها خرمای مضافتی یکی از مشخص ترین خرماهایی است که برای تامین انرژی بدن به ویژه در طول روز و برای فعالیت های شدید جسمی و روحی و یا ورزشکاران توصیه می شود.
خرما مضافتی یکی از مهمترین ابزار رفع تشنگی و منبع عالی آهن و مواد معدنی مفید برای بدن محسوب می شود.
شیرینی خرمای مضافتی مرغوب بسیار مرطوب و صاف با بافتی سبک است این نوع میوه خرما در دره کواچلا آمریکا رشد می کند و تمام فواید شناخته شده برای سلامتی را دارد.
خرمای مضافتی مرغوب که اصالتاً عراقی است، نسبت به خرمای معروف مدجول، خرمای بسیار ریزتر با رطوبت بیشتر، قند کمتر و طعم ملایمتر است.
رنگ آنها ماهاگونی تیره است و دارای پوست خشک، پوسته پوسته و کاغذ مانند است آب زیادی در آن نیست، بر خلاف خرما که باید تفاوت خرما با خرما و جدول کالری انواع خرما را بدانید.
بیش از 1500 نوع مختلف خرما در جهان کشت می شود زیرا در آب و هوای گرم مانند کالیفرنیا، آریزونا، فلوریدا و خاورمیانه رشد می کنند.
خرمای مدجول یکی از گرانترین انواع خرما در جهان و معروفترین خرما است که به دلیل اندازه بزرگ، بافت نرم و طعم غنیاش معروف است.
خرمای مدجول در واقع از نخل خرما برداشت میشود، در محل تمیز میشود، دستهبندی و بستهبندی میشود، زیرا هیچ پردازشی وجود ندارد و از نظر فیزیکی یا شیمیایی خشک نمیشود، بنابراین آنها را در بخش محصولات فروشگاه مواد غذایی خود خواهید یافت.
خرمای مدجول طعمی شبیه کارامل و بافتی صاف دارد، در حالی که خرمای معمولی که معمولاً دگلت نور نامیده می شود، معمولاً اندازه کوچکتر و گوشت سفت و طعمی متمایز دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.